Laatste Nieuws

28 juli 2012 - VIDEOPAGINA ONLINE
De komende tijd zullen steeds meer nieuwe video's worden geplaatst op deze website. Zie hier de eerste twee (ze zijn stiekem uit de 'oude doos'). Het begin is er... Houd de site in de gaten!
Video's

26 juli 2012 - Op een overvol horecaplein klonken Jac en Martin als vanouds. Verschillende mensen waren aangedaan om het duo na de heftige tijd (Martins hartstilstand) weer samen op het podium te zien. Belangrijker nog, de sfeer op het plein was gemoedelijk en het publiek genoot van de mooiste liedjes uit het repertoire van Jac en Martin. Jac: "Ik was wel wat emotioneel, maar we staan daar niet om onszelf, we willen ons publiek een mooie middag bieden en vermaken met mooie nummers. Daar gingen we samen voor".

Laatste nieuws

25. jul, 2012
Gezondheid Martin gaat goede kant op
De zusters in het ziekenhuis hadden nog nooit zoveel kaarten gezien. Wat hebben er veel mensen met Martin meegeleeft. Begin juni kreeg hij totaal onverwacht een hartstilstand die hij wonderlijk overleefde.

Martin is inmiddels een aantal weken weer thuis. Er werd een ICD geplaatst. Hij is dankbaar dat hij er nog is. Het herstel gaat stap voor stap. Inmiddels is zijn stem weer terug en ook de kriebels om weer op te gaan treden zijn er weer.

De eerste concerten zijn al weer gepland en ook de optredens samen met met vriend Jac gaan weer van start. Martin: "Zingen en mensen op die manier positief raken is mijn grote passie. Ik kan eigenlijk niet anders. Daarom ben ik blij dat ik binnenkort weer kan beginnen. De afgelopen weken heb ik rust genomen en genoten van mijn gezin. Het komende jaar doe ik wat kalmer aan, maar zingen zal ik! Want ik leef!".